X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

În cadrul vizitei la Chișinău, Rogozin va avea o întrevedere cu Leancă

24 aug. 2013,, 11:30   Politică
3290 2
Foto : topwar.ru
În cadrul vizitei oficiale în R. Moldova, vicepremierul Federației Ruse, Dmitri Rogozin, va avea o întrevedere comună cu premierul R. Moldova, Iurie Leancă și omologul său, Valeriu Lazăr. Despre aceasta a anunțat în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă chiar vicepremierul, ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, transmite NOI.md.

„Ca element al proiectului de agendă, am discutat cu domnul prim-ministru, cred că, în data de 2 septembrie, vom avea posibilitatea, eu şi cu domnul Rogozin, în calitate de copreşedinţi ai comisiei mixte moldo-ruse să avem o întîlnire cu domnul prim-ministru, pentru a discuta rezultatele activităţii noastre în comun”, a declarat Valeriu Lazăr.

Totodată, Lazăr a subliniat că agenda bilaterală a vizitei lui Dmitri Rogozin prevede discuții despre comerţ, energie și procesul de negocieri cu Comisia Europeană. ”Rusia rămîne, în plan bilateral, cel mai important partener comercial. Şi este absolut firesc să discutăm cu partenerii noştri comerciali importanţi ce facem noi în relaţiile cu alţi parteneri”, a specificat Valeriu Lazăr.

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin este așteptat la Chișinău pe data de 2 septembrie curent. Ultima vizită a acestuia pe teritoriul R. Moldova a fost efectuată în acest an, de Ziua Victoriei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав