X 
Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Întreprinderea de Stat "Căile Ferate din Moldova" va fi condusă de Andrei Domaşcan

21 aug. 2013,, 10:24   Societate
11739 3
Foto : publika.md
Întreprinderea de Stat "Căile Ferate din Moldova" va fi condusă de fostul manager al Holdingului Sheriff din Transnistria, Andrei Domaşcan.

Viceministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vladimir Cebotari, a comunicat că în rezultatul concursului organizat, Domaşcan a acumulat peste 130 de puncte din cele 162 posibile.

"Luni, Comisia de Concurs a propus Ministerului să-l confirme în funcţia de director al ÎS "Căile Ferate din Moldova" pe Andrei Domaşcan", a spus viceministrul.

Al doilea concurent, expertul Natalia Lipscaia, a acumulat de două ori mai puţine puncte. Iar cel de-al treilea pretendent, şeful Gării Feroviare "Bălţi - Slobozia", Valeriu Pogor, nu s-a prezentat la etapa finală a concursului.

Andrew Domaşcan - director general adjunct al Întreprinderii pentru producerea și comercializarea plăcilor ceramice Keramin. Anterior, el a fost președinte al Consiliului de Administrație al Combinatului de panificaţie din Tiraspol, a fost directorul general al Combinatul Produselor din Amidon de la Bender.

Notă informativă: Din noiembrie 2011, ÎS "Căile Ferate din Moldova" a fost condusă de Vitalie Strună. El a fost desemnat în funcţie de fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, liberalul Anatol Şalaru. În legătură cu faptul că liberalii conduşi de Mihai Ghimpu au trecut în opoziţie, toţi funcţionarii desemnaţi de PL au fost schimbaţi, inclusiv Anatol Şalaru şi Vitalie Strună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?