Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Stațiile de așteptare din capitală – o problemă fără soluție (VIDEO)

17 aug. 2013,, 16:00   Societate
5084 1
Foto: noi.md
Stațiile de așteptare din capitala R. Moldova par să fie uitate cu desăvîrșire de către autoritățile municipale. Potrivit sondajului realizat de NOI.md în stradă, practic fiecare dintre respondenți se arată nemulțumit de starea dezastruoasă a stațiilor de așteptare.

Chișinăuienii spun că situația este mai alarmantă îndeosebi pe străzile de la periferiile orașului. ”Se vede bine ce dezordine este. Unde au dispărut scaunele, ceasul și urnele? Pe de o parte e vina oamenilor care nu au șapte ani de acasă, iar pe de altă parte primăria trebuie să aibă grijă să instaleze măcar urne. Tot orașul e așa, numai în centru e mai bine”, a menționat un locuitor al capitalei.

Solicitat de NOI.md, șeful Direcției generale locativ-comunale din cadrul Primăriei Chișinău, Petru Gontea, a menționat că în prezent stațiile de așteptare din capitală sînt la balanța agentului economic care și-a luat angajamentul mai mulți ani în urmă să le construiască.

”Agentul economic se află în prezent în proces de judecată cu Primăria Chișinău și noi nu le putem gestiona. Acesta le-a construit în cadrul unui proiect și tot el trebuia să aibă grijă de menținerea lor, conform contractului semnat. Unicul lucru pe care îl putem face este să facem ordine de două ori pe săptămînă și să dezlipim afișele o dată în lună. Noi facem doar 10% din lucrările necesare”, a precizat Petru Gontea.

Potrivit Direcției locativ-comunale, în total în municipiul Chișinău sînt 362 de stații de așteptare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?