X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Iurie Leancă: Pentru Moldova sînt foarte importante relaţiile comerciale cu Rusia

16 aug. 2013,, 11:03   Politică
3167 20
Foto : noi.md
Relaţiile cu Rusia sînt foarte importante pentru Moldova, în special, este vorba despre colaborarea comercial-economică. Despre aceasta a declarat joi prim-ministrul Iurie Leancă. În acest fel el a comentat pretenţiile enunţate de Rospotrebnadzor cu privire la lipsa în Republica Moldova a unui sistem de control eficient al produselor exportate.

Potrivit Agenţiei "Infotag", el a remarcat că "atunci cînd autorităţile Federaţiei Ruse îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu calitatea producţiei, autorităţile Moldovei își îndreaptă atenţia asupra acestui fapt".

"Dacă situaţia într-adevăr este de aşa natură şi produsele moldoveneşti prezintă anumite nereguli, vom depune eforturi pentru a remedia situaţia. Noi sîntem interesaţi să reacţionăm rapid şi adecvat la observaţiile făcute", a declarat premierul.

El este convins că în relaţiile dintre cele două state va prevala "raţionalitatea economică" şi a remarcat că anumite tensiuni apărute în relaţiile bilaterale nu sînt legate de Summitul Parteneriatului Estic care se va desfăşura în această toamnă la Vilnius.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав