X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

A început Tîrgul școlar 2013 (VIDEO)

15 aug. 2013,, 13:31   Societate
4133 0
Foto : noi.md
Rechizite școlare, uniforme, încălțăminte clasică și sport, manuale și ghiozdane – toate acestea pot fi găsite la Tîrgul școlar inaugurat astăzi la Centrul Internaţional de Expoziţii ”Moldexpo”. Aici este pusă în vînzare o gamă variată de mărfuri de producție autohtonă.

Încă din primele ore ale dimineții, zeci de părinți, alături de copiii lor, au venit să facă cumpărături pentru noul an școlar. Mulți dintre ei au ales tîrgul pentru comoditate și confort, remarcînd existența locurilor de parcare, alții însă și-au manifestat nemulțumirea că iarmarocul nu a fost organizat în centrul capitalei.

La tîrg sînt expuse și obiecte confecționate de meșteri populari, printre acestea – bijuterii și accesorii hand made. Prețurile variază în dependență de calitate. O uniformă școlară poate fi cumpărată cu 500 de lei, o fustă – cu 200, iar o bluziță – cu 150 de lei. Unii vizitatori spun că, în total, vor cheltui aproape 2000 de lei pentru pregătirea unui elev de școală.

La tîrgul școlar de la Moldexpo participă în jur de 100 de producători autohtoni, a declarat pentru NOI.md organizatoarea Natalia Șalaru. ”Doritorii sînt așteptați în fiecare zi, pînă pe 1 septembrie, de la ora 10.00 pînă la 20.00”, a adăugat aceasta.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав