X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

40 km de drum din Moldova vor fi reabilitați dintr-un împrumut oferit de China

8 aug. 2013,, 15:13   Societate
2886 0
Foto: newmoldova.com
Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Populare Chineze planifică semnarea unui acord de împrumut privind reabilitarea a circa 40 km de drum din Republica Moldova.

Despre aceasta s-a convenit în cadrul unei întrevederi între secretarul general al Guvernului, Victor Bodiu, cu reprezentanţii companiei Sinohydro, care a fost desemnată de Guvernul Republicii Populare Chineze pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a unor sectoare de drum pe teritoriul Republicii Moldova.

Serviciul de presă al Guvernului anunță că proiectul vine să susţină reabilitarea a două sectoare de drum: şoseaua Hînceşti-Cimişlia şi o parte din şoseaua de ocolire a Chişinăului, ce constituie în jur de 40 km de drum.

La moment, în Republica Moldova sînt în derulare lucrările de reconstrucţie a peste 130 km de drumuri naţionale cu suportul partenerilor externi. În anul 2014 vor fi lansate proiecte de reabilitare a altor 330 km, în colaborare cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Banca Europeană de Investiţii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав