Transnistria stiri: 1358
Eurovision stiri: 499

Leonardo DiCaprio va fi regele viking Harald Hardrada, într-un nou film

8 aug. 2013,, 13:48   Showbiz
2899 0
Foto: cinemapro.ro
Actorul american Leonardo DiCaprio îl va interpreta pe Harald Hardrada, un rege viking din secolul al XI-lea, conducător al Norvegiei, într-un nou film al cărui scenariu va fi semnat de Mark L. Smith.

Potrivit Deadline.com, Warner Bros. a achiziţionat drepturile de preempţiune pentru proiect, care îi permit lui Leonardo DiCaprio să producă acest film, alături de partenera sa de la Appian Way, Jennifer Davisson Killoran.

Filmul, care s-ar putea intitula "King Harald", este o poveste în stilul lungmetrajului "Inima neînfricată/ Braveheart", regizat de Mel Gibson, informează contactmusic.com.

Harald a domnit în Norvegia timp de 20 de ani, dar, din dorinţa lui nemiloasă pentru putere, acesta a ales să se exileze în Rusia Kieveană (cel mai timpuriu stat al slavilor estici dominat de oraşul Kiev), acesta reîntorcîndu-se după mai mulţi ani victorios în ţara sa.

Pe de altă parte, Leonardo DiCaprio este fascinat de istoria vikingilor, actorul american dorindu-şi în trecut să facă parte din distribuţia unui film despre războaiele vikingilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?