Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

Madonna va regiza un nou film

2 aug. 2013,, 14:46   Showbiz
2474 0
Foto: kinokadr.ru
Cîntăreaţa Madonna a achiziţionat recent drepturile de ecranizare a romanului "The Impossible Lives of Greta Wells", pe care intenţionează să îl regizeze.

Potrivit site-ului Indiewire.com, renumita cîntăreaţă americană ar putea trece pentru a treia oară în spatele camerei de filmat, după ce a achiziţionat drepturile de ecranizare romanului scris de Andrew Sean Greer, informează lenouvelobs.com.

După primele sale două experienţe regizorale - "Mizerie şi înţelepciune/ Filth and Wisdom" (2008) şi "W.E." (2011) -, adaptarea acestui thriller psihologic ar putea deveni cel de-al treilea film regizat de celebra cîntăreaţă pop.

Ca şi în "W.E.", acţiunea din "The Impossible Lives of Greta Wells" se derulează în mai multe epoci. Romanul spune povestea unei femei care se vede transportată în celelalte vieţi pe care ar fi putut să le trăiască. După moartea fratelui ei geamăn şi despărţirea dureroasă de iubitul ei după o relaţie îndelungată, Greta Wells cade în depresie şi este supusă unui tratament cu şocuri electrice. În timpul terapiei, ea este trimisă succesiv în 1918, în 1941, în prezent, în "alte vieţi", în care fratele ei este încă în viaţă, iar logodnicul ei i-a devenit soţ.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?