Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Dodon vrea cu orice preț demisia lui Chirtoacă (VIDEO)

30 iul. 2013,, 13:09   Societate
6184 8
Foto: noi.md
Aproape 27 de mii de chișinăuieni si-au pus semnătura pentru demiterea primarului general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Semnăturile sînt colectate în cadrul campaniei ”Chișinăul are nevoie de altceva”, inițiate de către socialiști acum două săptămîni și jumătate, transmite NOI.md.

Prezent astăzi în centrul capitalei pentru a purta discuții pe marginea diferitelor probleme cu locuitorii municipiului, liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat că pînă în octombrie urmează a fi elaborat un plan de dezvoltare a municipiului Chişinău pentru următorii 10-15 ani.

Părerile chișinăuienilor vizavi de inițiativa socialiștilor sînt împărțite. Dacă unii consideră că Dorin Chirtoacă trebuie demis, pentru că plătesc mai mult pentru facturi, nu li se acordă ajutoare financiare, nu au locuri de joacă pentru copii etc., alții îl apreciază pentru faptul că a reușit să scoată municipiul din datorii, a cumpărat peste 100 de troleibuze, a reconstruit lacul din parcul ”Valea Morilor” și altele.

Campania “Chişinăul are nevoie de altceva!” a fost lansată la 5 iulie, curent și are ca scop colectarea de semnături privind desfășurarea referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?