X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Încăierare la Primăria Chișinău (VIDEO)

25 iul. 2013,, 13:28   Societate
3591 2
Foto : tumblr.com
Surprizele din partea locuitorilor din strada Alba Iulia 2, 4 și 6 n-au lipsit nici la ultima ședință a Consiliului Municipal Chișinău. În frunte cu activista Maia Laguta, aceștia s-au încăierat astăzi cu polițiștii de gardă, care le-au interzis accesul în sala de ședințe a Primăriei Chișinău, transmite NOI.md.

După ce au scandat în fața Primăriei „Poliția criminală”, „Demisia primarului” și „Consiliu criminal”, locuitorii din strada Alba Iulia 2, 4 și 6 au încercat să intre forțat în instituție. În consecință, protestatarii s-au luat la harță cu polițiștii de gardă, ca apoi unul dintre oamenii legii să rămînă fără epoleți.

Protestatarii, convinși că pe strada Alba Iulia se dorește construcția ilegală a unei mansarde, solicită autorităților locale suspendarea definitivă a lucrărilor de construcție la blocul vizat.

Amintim că la sfîrșitul săptămînii trecute, mai mulți protestatari în frunte cu Maia Laguta au distrus în cadrul unui protest turnichetul de la intrare în clădirea Primăria Chișinău.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?