Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Dodon: Chirtoacă să și-l ia pe moșul său, Ghimpu și să plece la Băsescu în România

18 iul. 2013,, 12:25   Politică
3717 10
Foto: actualitati.md
Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, îi sugerează primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, și liderului PL, Mihai Ghimpu, să părăsească R. Moldova și să plece în România. Declarația a fost făcută astăzi, în condițiile în care socialiștii au reușit să adune în mai puțin de o săptămînă peste 11 mii de semnături privind demiterea prin referendum a lui Dorin Chirtoacă, transmite, NOI.md.

”Pe parcursul a mai puțin de o săptămînă, la corturile PSRM instalate în municipiul Chișinău au fost colectate peste 11 mii de semnături. Nu ne-am așteptat la o astfel de reacție din partea chișinăuienilor. Vin cu un apel către groparul general Dorin Chirtoacă să și-l ia pe moșul său, Ghimpu, și să plece la Băsescu în România, unde poate sînt agreați. Asta pentru că aici în Chișinău oamenii nu-i doresc”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că, recent, socialiștii au lansat campania ”Chișinăul are nevoie de altceva”. Astfel, în mai multe sectoare ale capitalei au fost instalate un șir de corturi, la care locuitorii capitalei pot semna pentru demiterea prin referendum a lui Dorin Chirtoacă. Obiectivul PSRM este de a aduna peste 100 de mii de semnături.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?