Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Biroul lui Chirtoacă, asaltat de protestatari

18 iul. 2013,, 11:17   Societate
3087 0
Foto: unimedia.info
Un grup de locuitori ai capitalei din strada Alba Iulia în frunte cu activista Maia Laguta protestează la această oră în sediul Primăriei Chișinău. Potrivit serviciului de presă al instituției, protestatarii solicită o întrevedere cu primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, sau cu viceprimarul de ramură, Nistor Grozavu, transmite NOI.md.

Reprezentanta serviciului de presă din cadrul Primăriei Chișinău, Tatiana Lupașcu, a subliniat pentru NOI.md că protestul durează de mai bine de o oră. ”Au început să protesteze în jurul orei 9.20. Sînt vreo 15 la număr. Au bruscat paza și au intrat în primărie, urcînd la etajul doi pentru a discuta cu primarul. Șefi de direcție din cadrul primăriei le-au propus să intre în sala de ședințe pentru a discuta problemele impuse, dar ei refuză categoric. Strigă, fluieră, fac o gălăgie enormă. Nu înțelegem ce vor, doar lucrările de construcție au fost stopate”, a precizat Tatiana Lupașcu.

Amintim că, ieri, viceprimarul de ramură Nistor Grozavu a semnat o dispoziție prin care au fost sistate lucrările de construcție a obiectivului din strada Alba Iulia pînă la aplanarea litigiului cu locatarii. Decizia a fost luată de autoritățile locale ca urmare a unui protest desfășurat recent în holul Primăriei Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?