X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Un reportaj TV a provocat scandal în familia unei celebre actrițe

13 iul. 2013,, 12:51   Showbiz
10060 2
Foto : sobesednik.ru
Postul de televiziune NTV a încercat să samene sămînță de scandal între artista poporului din Rusia, Valentina Talîzina și fiica ei – actrița Xenia Hairova.

Ambele au fost intervievate. Jurnaliștii de la NTV s-au prezentat ca fiind de la postul TV "Domașnii", care prezintă știri drăguțe despre vedete si apropiații lor. Potrivit Xeniei, întrebările erau simple: de ce artiștii adesea au un caracter răutăcios, de ce sînt nestatornici în dragoste și frecvent schimbă soții? De ce nu știu cum să-și educe copiii?

În final, echipa de televiziune a montat materialul în așa fel, încît reieșea că Valentina Talîzina o acuza de toate păcatele pe fiica sa, care a fost căsătorită de patru ori. Iar Xenia, la rîndul ei, își acuza mama – că nu i-ar fi acordat atenție în copilărie, mereu o mustra și în cele din urmă a încredințat-o pentru educație bunicii.

Cînd subiectul a fost difuzat, membrele familiei Talîzin au fost nevoite să clarifice relațiile. Dar telespectatorii emisiunii "Nu o să-ți vină să crezi!" de la postul NTV, acum sînt siguri de faptul că vedeta filmelor "Zig-zagul succesului", "Ironia sorții " și altele nu se împacă cu propria fiică.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?