X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Chapman l-a cerut în căsătorie pe Edward Snowden: El a acceptat

6 iul. 2013,, 14:00   Externe
4636 0
Foto : romania.ruvr.ru
Anna Chapman, agentul secret rus care a fost expulzată din SUA în 2010 i-a propus fostului specialist NSA Edward Snowden să se căsătorească. Snowden este pe fugă, după ce a făcut publice mai multe detalii secrete despre programul de supraveghere al autorităţilor americane, care vizează milioane de cetăţeni.

"Snowden, te căsătoreşti cu mine?", a scris pe Twitter Anna Chapman, care are 31 de ani. "NSA, vei avea grijă de copiii noştri?", s-a întrebat ea într-o altă postare.
"Femeia fatală, cu părul de culoarea focului, a fost laconică şi dulce", afirmă The Daily Mail.

E. Snowden este dispus să răspundă afirmativ la propunerea Annei Chapman de a se căsători. Mesajul corespunzător a fost postat pe microblogging @eJosephSnowden, al cărui autor pretinde că este Snowden.

La propunerea făcută de Anna Chapman au răspuns colaboratorii Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA: ei sînt dispuşi să asiste la nuntă şi să trimită drone pentru a-i supraveghea în viitor pe copii.

Edward Snowden, care riscă pedeapsa cu moartea pentru spionaj în SUA, ar putea fi în aeroportul moscovit Sheremetyevo din 23 iunie. Americanul a cerut azil mai multor ţări. Majoritatea au refuzat, însă cîteva şi-au dat acceptul.

Chapman cu alți nouă spioni ruși a fost arestată în New York în urmă cu trei ani şi a fost trimisă în Rusia în cadrul unui schimb de spioni. Ea a devenit o vedetă la Moscova, pozînd în reviste pentru bărbaţi şi fiind gazda unui talk-show.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав