X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dmitri Ciubașenko: Eurojavrele s-au dezlănțuit

6 iul. 2013,, 10:29   Politică
14225 21
Foto: eurasianews.md
O ordinară prezentare la Chișinău a proiectului de integrare eurasiatică, cu participarea experților de la Moscova, a provocat un acces de furie al minorității liberale, care încearcă să stabilească o dictatură sub masca de "integrare europeană".

O simplă invitație pentru a discuta despre proiecte geopolitice alternative a acționat ca o rază de lumină, un drug de lemn sau mirosul de usturoi asupra acestor zombi "pro-europeni".

S-a renunțat la ultimele rămășițe ale decenței și toleranței. Toată așa-numita "societate civilă" și "comunitate de experți", în solda guvernelor occidentale, ca hienele, ca șacalii se năpustesc la oricine îndrăznește să-și exprime un punct de vedere diferit.

La un post TV foarte democratic, într-una dintre emisiunile care fabrică agenda "pro-europeană", a participat un (1) susținător al integrării eurasiatice și trei experți "pro-europeni" susținuți de moderator.

A fost un adevărat sabat rusofob și anti-creștin. "Pro-europenii" țipau și înjurau isteric, dar din perspectivă morală arătau ca niște ratați.

Unul dintre participanți, expert în drept constituțional, l-a numit pe oponent "idiot". El a repetat această insultă de vreo zece ori în eter. Un adevărat european.

Altul a spus că Dumnezeu pentru el nu este o autoritate, că el singur răspunde pentru sine. Încă un europeoid adevărat.

Al treilea sincer a recunoscut că nu-i pasă de producătorul local. El este gata sa cumpere roșii din orice țară, numai să fie mai calitative și mai ieftine. Mulțumim pentru sinceritate persoanei care de facto este angajata guvernelor străine, se află în solda lor și pentru care nu contează dacă economia Republicii Moldova va rezista sau va dispărea definitiv. Să plece toți moldovenii peste hotare, să fie inundată piața Moldovei de importuri, să se prăbușească economia – acest expert oricum va primi în continuare salariul din străinătate și va continua să dovedească faptul că totul este așa cum ar trebui să fie, că aceasta și este "integrarea europeană".

Totuși, să le numești hiene sau șacali nu ar fi just. Sînt niște simple javre. Eurojavre, care pentru o pungă de "euromîncare" latră la oricine le indică proprietarul.

A fost o sesiune de euromagie neagră cu demascarea simultană a acesteia. Dacă opriți sunetul și priviți pur și simplu acești participanți la emisiune, fețele lor distorsionate de furie trezesc întrebarea dacă sînt oameni vii sau doar stafii, răposați emoțional și intelectual, care se mișcă mecanic ca roboții și spun ceva la indicația din străinătate.

Este natural ca oficialii europeni care doresc să stabilească în ceea ce privește poporul moldovenesc un nou jug, mizează pe astfel de agenți zombi.

Este clar și de ce aceste creaturi sînt atît de furioase. Pentru că nu le iese nimic. Și ei știu asta. Chiar dacă la Vilnius vor fi semnate niște documente, aceasta nu va schimba nimic. Nicio aderare la UE nu o amenință pe Republica Moldova. De aceea se zbat aceste fantome în convulsii "pro-europene". Dar asta nu este suficient. Ele însele moarte, vor să omoare și tot poporul moldovenesc. Și deocamdată au succes.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?