Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Top 5 cele mai uimitoare сazuri de noroc

2 iul. 2013,, 03:17   Societate
5962 0
Foto: directpress.ru
"De ce toți au noroc și eu nu?" , - ne punem în mod repetat această întrebare. Iată cinci dintre cele mai uimitoare cazuri de noroc:

1. Pe primul loc a ajuns următorul caz. "Pe 5 decembrie 1664 a naufragiat o navă maritimă în apropierea coastei de Wales. Toți cei care se aflau pe corabie s-au înecat, a reușit să supraviețuiască doar un singur un om pe nume Hugh Williams. S-a scurs mai mult de un secol și în același loc, din nou, la 5 decembrie, dar în 1785, s-a scufundat o altă navă, iar singurul supraviețuitor a fost un om pe nume Hugh Williams. Dar asta nu e tot .... Pe 5 decembrie 1860, din nou în același loc, a naufragiat un vas al pescarilor, iar a supraviețuit un singur om, cu numele... Hugh Williams! "

2. Cazul numărul doi. În 1994 Alex Heemstra din SUA, fiind în unul din cele mai bune cazinouri din Las Vegas, a avut fericirea ca de două ori la rînd să colecteze royal flush. La fel de mare este probabilitatea să auzi cum interpretează la pian „Sonata lunii” o maimuță.

3. Următorul caz s-a întîmplat cu o tînără americană. Brown Hepsel, la cei 16 ani, a avut un mare noroc. Într-o zi, în timpul unei furtuni, cînd încerca să închidă fereastra, fata a fost lovită de un fulger, dar a scăpat doar cu un șoc ușor, un tremur minor și o careva întunecare a degetelor. Mulți se uimeau de norocul fetei și au sfătuit-o să joace la loterie. Dar, din păcate, fata nu a cîștigat nimic.

4. În acest eveniment fericit, protagonistul ar trebui să fie recunoscător nu numai fortunei, dar și delfinilor. Făcînd într-o zi surfing, Todd Endris a fost atacat de un rechin, dimensiunile căruia depășeau 5 metri. El a început să lovească cu putere cu piciorul stîng nasul rechinului, însă repede a înțeles că nu are suficiente forțe pentru o astfel de luptă. Și dintr-o dată a văzut cum îl înconjoară delfinii, formînd un cerc și protejîndu-l astfel de rechin. În aceeași formație delfinii l-au însoțit pe bărbat pînă la mal. El a fost salvat, și, probabil, pînă la moarte le va fi recunoscător delfinilor pentru aceasta.

5. Ar fi un păcat să nu-l considerăm pe croatul Frano Selak cel mai fericit om din lume. La 80 de ani ai săi el are ce să-și amintească: de mai multe ori a nimerit în accidente de mașină, un incendiu al mașinii, un accident de avion, căzînd din care el a supraviețuit. Și în cele din urmă, pentru a dovedi că este un norocos, el a cîștigat un Jackpot, iar cîștigul l-a împărțit familiei și prietenilor, spunînd că fericirea nu poate fi cumparată cu bani. Și nu putem să nu fim de acord.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?