X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Schimb de acuzații între Sturza și Șor

30 aug. 2017,, 10:30   Politică
5745 4

Concertele grandioase, cu invitați de peste hotare, organizate de Ziua Independenței în mai multe orașe din țară au lăsat o impresie puternică și asupra fostului premier Ion Sturza.

Potrivit estimărilor omului de afaceri, printre cei care au cheltuit cel mai mult pentru organizarea spectacolului se numără primarul orașului Orhei, Ilan Șor. Sturza a sugerat că banii cheltuiți la Orhei ar proveni din escrocheriile bancare.

„Cel mai «zgîrcit» s-a dovedit a fi edilul de la Orhei, Ilan Șor. Show aviatic - 10 000 euro, Carla’s Dreams - 10 000. Raiburg, Dani (cu tot cu telefonul mobil), Istrati, formația Catharsis, cîrnăciori, bere, lumină la biserică, înca vreo 10 000. Jasmin, muncă patriotică. PR pe toate canalele de TV, încă 5000. În total - 35 000 euro, că nu în lei a furat miliardul...”, a declarat Sturza.

Citiți de asemenea: Cum Ilan Șor a preluat moștenirea sindicatelor sovietice

Primarul Orheiului, Ilan Șor, a reacționat prompt la comentariile fostului premier. În replică, el l-a numit pe Sturza „un personaj fără simț de datorie patriotică, care nu își iubește decît banii”.


„Ion! Credeam că sînteți prinț, dar pînă la urmă nu sînteți decît un mic comerciant ordinar. Nu este bine să numeri banii altora. Nu este bine nici chiar pentru dumneavoastră. De fapt, în special pentru dumneavoastră….În perioadă rușinoasă pentru țara noastră, cînd vă aflați la conducerea guvernului, pensiile nu erau plătite luni întregi. Sincer, am obosit să tot amintesc despre galoșii pe care sărmanii oamenii îi primeau în loc de pensii”, a comentat Șor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?