X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Automobilul unui moldovean a explodat în România

29 aug. 2017,, 10:27   Societate
4369 1

Un autoturism a ars în totalitate, iar două persoane, dintre care un cetățean moldovean, au fost transportate la spital, fiind rănite.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, maşina care a luat foc avea instalaţie pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul.

„Din primele informaţii primite de la poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului, un cetăţean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui – Bucureşti cu un autoturism dotat cu instalaţie pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de cetăţeanul din Republica Moldova, în urma impactului avînd loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniţi, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul”, a declarat Silvia Manta, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat.

La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?