X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Dmitri Rogozin: Poporul moldovenesc vrea să fie cu Rusia

24 iun. 2013,, 12:18   Politică
2842 4
Foto : obzormd.com
Poporul moldovenesc vrea să fie cu Rusia, să facă parte din Uniunea Vamală şi Uniunea Euroasiatică. De această părere este vicepremierul, reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru Transnistria, Dmitri Rogozin. El a făcut aceste declaraţii în cadrul unui talk-show televizat de la postul rus NTV.

Potrivit Agenţiei "Infotag", funcţionarul a comunicat că, de regulă, în timpul vizitelor sale la Chişinău, el comunică cu elita politică.

"Aceasta nu este o comunicare cu populaţia, ci cu conducerea. Doar vizitînd Transnistria, am putut să aud vocea cetăţenilor de rînd", a explicat Rogozin.

El şi-a explicat convingerea prin ceea ce a reuşit să vadă în centrul capitalei moldoveneşti în ziua de 9 Mai, cînd a fost organizat un concert dedicat Zilei Victoriei.

"Atunci, centrul capitalei a fost inundat de sute de mii de cetăţeni, ei ascultau şi fredonau cîntecele anilor de război, aplaudau. Atunci am înţeles că ei vor să fie cu Rusia...", a menţionat reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru Transnistria, Dmitri Rogozin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?