Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Dosare penale la Primăria Chișinău

24 iun. 2013,, 12:18   Societate
3315 1
Foto: trm.md
Reparaţia mai multor străzi din capitală a trezit suspiciunile colaboratorilor Centrului Naţional Anticorupţie. Aceștia au iniţiat două dosare penale pe abuz de serviciu din partea conducerii firmei care a executat lucrările de reparaţie și pe neglijenţă de serviciu din partea funcţionarilor municipali, relatează NOI.md.

În urma unor percheziţii, colaboratorii CNA au ridicat de la Direcția generală transport public și căi de comunicație mai multe documente de contabilitate. Potrivit CNA, prejudiciul ar fi de 8 milioane de lei.

În context, şeful Direcţiei generale transport public și căi de comunicație, Igor Gamreţki, a spus astăzi după ședința serviciilor municipale că nu are cum să existe anumite probleme pe acest segment.

”Este un control tipic. Nu sînt probleme, nu ni s-a adresat absolut nicio întrebare. Lucrările care au fost făcute în municipiu sînt toate verificate, cred că o să fie efectuate diferite măsurări sau adăugător unele expertize”, a precizat Igor Gamrețki.

Potrivit Primăriei Chișinău, lucrările de reparație a drumurilor au fost efectuate de către întreprinderea cu capital străin ”Genesis International” SRL.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?