Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Invitație pentru reprezentații administraţiei publice locale

28 iul. 2017,, 16:50   Economie
1622 0

În perioada 13-15 februarie 2018, în orașul Tel-Aviv, Israel, vor avea loc două reuniuni a reprezentanților municipalităților MUNI EXPO 2018 și MUNI WORLD 2018, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Executivului.

Evenimentele vor oferi liderilor municipali posibilitatea de a interacţiona cu mediul de afaceri şi prestatorii de servicii, familiarizîndu-se cu produse, soluții și servicii inovatoare în diverse domenii precum infrastructura, mediul, construcţiile, ingineria, tehnologii informaţionale, educaţie, social, cultură ş.a.

Reuniunile se vor desfășura sub patronajul Federației israeliene a administrației publice locale (FLAI), cu participarea delegațiilor municipale din diferite țări, inclusiv din Republica Moldova. Cheltuielile pentru deplasare urmează a fi asigurate de către participanți.

Reprezentanţii administrației publice locale din Republica Moldova care doresc să participe la aceste evenimente sînt rugaţi să expedieze un mesaj care să includă numele, prenumele, funcția, date de contact la adresele electronice: [email protected] și [email protected]), în termen de 20 de zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?