X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Un angajat vamal a fost SUSPENDAT din funcție

25 iul. 2017,, 10:20   Societate
1889 0

Conducerea Serviciului Vamal a dispus suspendarea din funcție a angajatei postului vamal Aeroportul Internațional Chișinău (AIC), suspectată de comiterea unor abuzuri în cadrul efectuării controlului pasagerilor cursei Chișinău – Tel Aviv, anunță NOI.md

Măsura este aplicată pe perioada desfășurării anchetei interne, inițiate în privința acesteia. Totodată, menționăm că, în cazul demonstrării culpabilității persoanei vizate, aceasta riscă eliberare din serviciu.

Serviciul Vamal își exprimă regretul pentru incidentul produs și, în acest context, solicită în mod repetat sesizarea autorității despre eventualele abuzuri admise de către colaboratorii vamali prin intermediul Liniei specializate anticorupție la numărul de telefon (+373 22) 574-111.

Sursa precizează că toate sesizările sînt preluate de către ofițerii Direcției integritate și supraveghere a Serviciului Vamal pentru examinare și întreprinderea măsurilor legale ce se impun, cu asigurarea concomitentă a confidențialității persoanei care a depus denunțul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав