X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

PL se destramă. Noi liberali au aderat la ”grupul Hadârcă”

14 iun. 2013,, 15:50   Politică
11290 11
Foto: tribuna.md
Membrii Organizației Teritoriale a Partidului Liberal din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că se aliază Consiliului de reformare al PL. De asemenea, aceștia au solicitat convocarea congresului PL în luna septembrie pentru a decide realegerea unei conduceri noi a partidului, relatează NOI.md.

„Filiala sectorului Buiucani condamnă comportamentul agresiv al președintelui liberal Mihai Ghimpu, acțiunile sale politice necugetate, atacurile denigratoare la adresa colegilor noștri. Membrii Organizației se arătă nedumeriți și de comportamentul prim-vicepreședintelui PL, Dorin Chirtoacă, care are un comportament de nepot, și nu de lider de partid”, a precizat președintele Organizației, Ana Vasilache.

Totodată, liderul PL, Mihai Ghimpu, a spus că în viitorul apropiat vor mai fi plecări din formaţiune. “Este un personaj care face declaraţii acolo, Oleg Cernei. Să nu credeţi că-i ţin cu lanţul. Cine vrea, se duce. Cine vrea, rămîne”, a declarat Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав