X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

FLASH: Demiteri și numiri la Guvern

12 iun. 2013,, 11:29   Politică
5376 3
Foto : noi.md
Așa cum s-a promis, astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, au fost operate mai multe remanieri în componența Guvernului. Astfel, a fost demis din funcție viceministrul Economiei, Sergiu Ciobanu, și reconfirmat în această funcție Octavian Calmîc.

Totodată, Tudor Copaci, viceministrul Economiei, a fost numit responsabil de domeniul energetic, iar Dumitru Godoroja a fost eliberat din funcția de viceministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și a fost numit viceministru al Economiei, responsabil de sectorul real al economiei.

De asemenea, la Ministerul de Externe a fost instituită încă o funcție de viceministru. Guvernul a numit și doi viceminiștri – Valeriu Chiveri, ambasador în Slovacia, și Iulian Groza.

Vladimir Grosu a fost reconfirmat în funcția de viceministru al justiției, iar Sabina Cerbu, care este profesor universitar, master european în drept, a fost numită viceministru.

Totodată, viceministru al Afacerilor Interne a fost numit Veaceslav Cioban, iar Victor Barbăneagră a fost reconfirmat în funcția de viceministru al Finanțelor.

În același timp, Veaceslav Guțuțui a fost eliberat din funcția de viceministru al Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, iar Anatolie Zolotcov și Liviu Oboroc au fost numiți viceminiștri.

Viorel Guţu a fost reconfirmat în funcţia de viceministru al Agriculturii.
Miniştrii au aprobat eliberarea lui Valeriu Ciubuc din funcţia de viceministru al Transporturilor şi numirea lui Vladimir Cibotari în această funcţie. De asemenea, Ecaterina Ţapeş a fost reconfirmată în funcţia de viceministru al Mediului.

Octavian Grama a fost reconfirmat în funcţia de viceministru al Sănătăţii, iar Sergiu Stanciu – în funcţia de viceministru al Sportului.

Ana Vasilache a fost eliberată din funcţia de viceministru al Muncii, Protecției Sociale și Familiei, iar Sergiu Sainciuc a fost reconfirmat. Ruxanda Glavan şi Gheorghe Ţurcan au fost numiţi în funcţia de viceminiştri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав