X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Cînd va lua Kate Middleton concediu de maternitate

6 iun. 2013,, 10:39   Showbiz
5051 0
Foto : mediafax.ro
Soţia Prinţului William, Kate Middleton, va avea concediu de maternitate, a decis Palatul Buckingham. Înainte de a intra în concediu, Ducesa de Cambridge va avea o ultimă apariţie în public.

Ducesa de Cambridge a fost foarte activă pînă acum în promovarea familiei regale britanice.

Popularitatea de care se bucură Kate Middleton a avut efecte benefice şi asupra familiei regale britanice, însă, pentru o perioadă, Ducesa de Cambridge va lua o pauză.

Din data de 13 iunie, ziua ultimei apariţii publice a Ducesei, soţia Prinţului William va intra în concediu. Pe 13 iunie ea va fi "naşa" unui vas de croazieră.

"Lui Kate i-a făcut mare plăcere job-ul său şi a dorit să lucreze cît mai aproape de data naşterii", a declarat o sursă citată de Huffington Post.

"Kate îşi ia rolul regal foarte în serios şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi reia îndatoririle atunci cînd concediul ei de maternitate se va încheia", a mai precizat sursa.

Ducesa de Cambridge ar putea naşte la data de 13 iulie. "Unii dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui William şi Kate au participat recent la o petrecere la grătar şi au discutat despre faptul că bebeluşul lui Catherine se va naşte pe 13 iulie. Toată lumea este extrem de entuziasmată", a declarat un prieten al cuplului regal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав