X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Moldova va studia politicile de promovare a sectorului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în Suedia

29 mai. 2013,, 12:27   Societate
2112 0
Foto: linuxgid.ru
În această perioadă, viceministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Dona Şcola se află într-o vizită de lucru în Regatul Suediei.

Din delegaţie fac parte reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale a Companiilor din domeniul TIC (ATIC), ai Oficiului din Moldova al Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida), ai Asociaţiei pentru Businessul European (EBA) şi ai 5 companii IT din Republica Moldova.

Scopul vizitei este studierea politicilor de promovare a sectorului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în Suedia, lider mondial în domeniu, şi prezentarea oportunităţilor pentru investiţii în sectorul TIC din Republica Moldova. Vizita are loc cu susţinerea Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională, care realizează un şir de proiecte în Republica Moldova. Acestea sînt axate pe trei domenii prioritare: asigurarea unei bune guvernări, sporirea competitivităţii în sectorul rural, utilizarea mai eficientă a resurselor energetice. Suedia acordă suport bilateral Republicii Moldova din anul 1996.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав