X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Suspectul în omorul directorului unei case de schimb valutar din Făleşti a fost reţinut

27 mai. 2013,, 17:21   Societate
2967 0
Foto: arena.md
Oamenii legii au reținut principalul suspect în omorul directorului unei case de schimb valutar din Făleşti. Potrivit Inspectoratului Naţional Investigaţii, acesta s-a dovedit a fi un chişinăuian de 51 de ani.

Victima, în vîrstă de 55 de ani, locuitor al oraşului Făleşti, a fost împușcată la finele anului trecut de trei ori în regiunea abdomenului și a capului de către un necunoscut chiar în faţa casei de schimb valutar.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că concubina suspectului, în vîrstă de 50 de ani, ar fi împrumutat în luna decembrie 20 mii de dolari de la victimă. Pentru a nu întoarce suma de bani, aceasta a comandat omorul concubinului său.

În cadrul percheziţiilor efectuate în apartamentul luat în chirie de către suspect, au fost ridicate mai multe legitimaţii de jurnalişti din Ucraina, toate cu fotografia acestuia, un set de fotografii de ale suspectului deghizat, 17 cartele SIM şi 8 telefoane mobile.

Potrivit legislaţiei în vigoare, suspectul riscă privaţiune de libertate de la 8 la 15 ani. Mai mult, acesta nu se află la prima abatere de la lege, fiind bănuit și de omorul unui bărbat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?