X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4065

Reacția MAEIE sînt oare cetățeni moldoveni printre victimele atacului din Londra

4 iun. 2017,, 10:34   Societate
4213 0

Aproximativ 50 de persoane au ajuns la spital în urma atentatului de la Londra care s-a produs în noaptea de sîmbătă spre duminică.


Corespondentul Sputnik Moldova a luat legătura cu Ambasada Republicii Moldova la Londra pentru a afla dacă printre victime sunt și cetățeni moldoveni.

”Ambasada noastră este în contact permanent cu autoritățile britanice, iar la această etapă nu cunoaștem dacă printre victime atentatului de la Londra sunt și cetățeni ai țării noastre”, a declarat Victor Haruța, consulul Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Britanic.

În cursul acestei dimineți, premierul Theresa May va prezida o ședință de urgență a Comisiei naționale de securitate. Noile acte teroriste pot arunca grave acuzații asupra autorităților care se dovedește că nu sunt în stare să stopeze actele de terorism — iar din punct de vedere preventiv și informativ Londra se dovedește total depășită. Reamintim că până în acest moment, Londra nu a fost capabilă să ofere explicații plauzibile și dovezi cu privirea la felul în care a fost pregătit atentatul de la Manchester.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?