X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Alertă pe aeroportul Heathrow. Mai multe zboruri au fost suspendate

5 mai. 2017,, 15:53   Externe
1424 0

Alertă pe aeroportul Heathrow din Londra, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume.

Mai multe zboruri au fost anulate, din cauza unei probleme de securitate.

Autoritățile au luat această decizie după ce un pachet suspect a fost găsit în terminalul 3, relatează Reuters și Daily Mail.

Mai multe zboruri au fost suspendate, după ce autoritățile au descoperit un pachet suspect. Astfel, mai multe echipaje au intervenit pentru a se asigura că nu este vorba despre nicio problemă gravă, timp în care avioanelor au rămas la sol.

”Decolările de la terminalul 3 au fost suspendate pentru o scurtă perioadă, ca urmare a unei probleme de securitate. Cerem scuze tuturor pasagerilor ale căror călătorii sunt afectate”, a declarat o reprezentantă a aeroportului. Se pare că a fost vorba despre o alarmă falsă, iar după ceva timp toate zborurile au fost reluate.

Heathrow este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, iar terminalul afectat de incident deservește în general zboruri intercontinentale. Totodată, incidentul are loc după ce, în urmă cu o zi, un bărbat suspectat de terorism a fost arestat pe aeroport, la sosirea din Istanbul. Acesta este acuzat că plănuia atacuri teroriste în Marea Britanie.

Țara rămîne în alertă, în urma atacului din 22 martie, care a avut loc chiar în centrul Londrei. Teroristul Khalid Masood a intrat cu mașina în oamenii aflați pe podul Westminster și apoi a înjunghiat mortal un polițist din curtea parlamentului. În urma atacului și-a pierdut viața și românca Andreea Cristea, care se afla în vacanță cu iubitul ei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?