X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Aliona Moon va evolua azi în prima semifinală a concursului "Eurovision-2013"

14 mai. 2013,, 15:36   Showbiz
3353 0
Foto: lolo.md
Interpreta Aliona Moon va evolua, astăzi seara, în prima semifinală a concursului internaţional de muzică "Eurovision - 2013" pe scena de la Malmö, Suedia.

Ea va interpreta piesa ”A million”. Muzica pentru piesa Alionei a fost scrisă de producătorul interpretei – Paşa Parfeni, care a reprezentat Republica Moldova anul trecut la Eurovision.

Aliona Moon a obţinut dreptul de a reprezenta ţara noastră la concursul din acest an la finala naţională a Eurovisionului. Atunci, pentru acest drept au luptat 13 concurenţi.

În prima semifinală de la Malmo vor evolua 16 interpreţi, inclusiv rusoaica Dina Garipova şi ucraineanca Zlata Ognevici, care ocupă locul I şi II în ratingurile neoficiale. În topul primelor cinci favoriţi ar mai figura Norvegia, Azerbaidjan şi Georgia. Juriul şi telespectatorii vor trebui să aleagă 10 interpreţi pentru finala din 18 mai.

În cadrul concursului "Eurovision-2012", Moldova a ocupat locul 11. Cel mai bun rezultat a fost înregistrat de ţara noastră în anul 2005. Atunci, trupa Zdob și Zdub s-a plasat pe locul şase cu piesa ”Bunica bate toba”, poziţie record pentru Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав