X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Skoda Rapid Sport, premieră mondială la Worthersee

10 mai. 2013,, 11:34   Ştiri Auto
2758 0

Foto: Skoda

La Întâlnirea GTI din acest an, de la Worthersee, Skoda prezintă un total de cinci maşini sport. Principala atracţie este însă modelul Skoda Rapid Sport, prezentat în premieră mondială, sub formă de concept.

La cea de-a 32-a ediţie a evenimentului de tuning Volkswagen (8-11 mai 2013), Skoda prezintă conceptul Rapid SPORT, alături de noul Skoda Octavia Combi cu pachet sport, Citigo Motorsport şi Fabia RS Motorsport. Skoda Fabia S2000 este de asemenea prezentă la Worthersee.

„Ca brand cu aproape 112 ani de tradiţie în motorsport, este o chestiune de onoare pentru noi să participăm la acest eveniment fascinant de tuning şi de a prezenta fanilor maşinile noastre sport”, a declarat preşedintele Skoda, Winfried Vahland. „Cu Skoda Rapid Sport arătăm pentru prima oară o versiune sportivă şi emoţionantă a modelului compact Rapid”, a adăugat şeful Skoda.

Skoda Rapid Sport prezintă puterea designului Skoda precum şi posibilităţile modelului Rapid. Vehiculul este vopsit în culorile metalice „Corrida Red” şi „Steel Gray”, are jante din aliaj de 19 inch, iar din faţă impresionează graţie spoilerului şi prizelor mari de aer. În spate se remarcă bara voluminoasă şi evacuarea dublă integrată. Interiorul este la fel de sportiv, având volan tip sport şi scaune Recaro, precum şi panourile uşilor iluminate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?