X 
Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Trafic modificat de Blajini pe str. Doina

7 mai. 2013,, 12:01   Societate
2846 0
Foto : bmwhouse.md
De Paștele Blajinilor, în capitală, circulația pe strada Doina în perimetrul străzii Socoleni și Cimitirul Sfîntul Lazăr va fi suspendată pentru transportul privat. Propunerea a fost făcută astăzi, în cadrul ședinței serviciilor municipale de către ÎM ”Parcul Urban de Autobuze”.

”Eu propun ca de la Socoleni și pînă la cimitir să fie interzisă circulația transportului privat. Experiența anilor trecuți ne arată că circulația în această regiune se îngreunează din cauză transportului privat. Ar fi bine să aibă acces pe această porțiune de stradă doar transportul public pentru a nu crea probleme la intrare în cimitir”, a specificat directorul Parcului, Iacob Capcelea.

Totodată, Direcția transport public și căi de comunicație a reamintit că, de Paștele Blajinilor, în capitală vor fi trei rute de transport gratuit. ”Este vorba despre rutele 27, ”C” și ”D”, care vor circula începînd cu ora 7.00 și pînă la 20.00. Dacă va fi nevoie, vom prelungi graficul. Către Cimitirul Sfîntul Lazăr de pe strada Doina, o rută va porni de la strada Vasile Alecsandri și altele două – de la Circ, de pe Bulevardul Renașterii”, a precizat șeful Direcției transport public, Adrian Boldurescu.

Cît privește itinerarul microbuzelor nr. 126, 127, 132, 134, 162, 180 și 184, Boldurescu a specificat că acesta va fi prelungit pînă la Cimitirul „Sfîntul Lazar".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?