X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Șevciuk a dispus deschiderea suplimentară a 9 puncte de acces în Transnistria

2 mai. 2013,, 12:54   Societate
2972 3
Foto: newstv.md
Liderului transnistrean Evgheni Șevciuk a emis o dispoziție potrivit căreia în perioada sărbătorilor pascale să fie deschise suplimentar nouă puncte de acces în Transnistria.

Astfel că la granița cu Ucraina vor fi deschise puncte de trecere la: Valea Adîncă – Zagnitkovo, Vada-Turkovo – Şerşenţî, Ploti – Crutîe, Ţîbulevka – Ţehanovka şi Vinogradovo – Novîe Butorî.

Iar pentru cei care se deplasează în regiunea transnistreană din dreapta Nistrului au fost deschise puncte de trecere la: Gruşca – Nemirovka, Krasnîi Okteabri – Vertiujeni, Raşcov – Vadul Raşcov şi Teia – Calfa.

Punctele vor activa în perioada 4-6 mai și 11-13 mai. Amintim că, anterior, fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, s-a înțeles cu Șevciuk ca, în perioada sărbătorilor de Paşti şi Paştele Blajinilor, să fie asigurată libera circulaţie a locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Totodată, Tiraspolul a întocmit o listă a oficialilor de la Chişinău care nu au dreptul să circule în stînga Nistrului în perioada sărbătorilor pascale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?