X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Departamentul Poliţiei de Frontieră a fost dotat cu 80 de automobile noiDACIA Duster ©

30 apr. 2013,, 16:05   Societate
4684 1
Marţi, 30 aprilie, 2013, la ora 10.00, pe teritoriul Departamentului Poliţiei de Frontieră de pe str.Petricani, 19, a avut loc ceremonia oficială de transmitere, de către Ministerul Apărării SUA, a tehnicii şi echipamentelor de destinaţie specială către Poliţia de Frontieră şi Serviciul Vamal al Republicii Moldova, conform acordului special, semnat cu Guvernul RM în a. 1994.

80 de automobile noi Dacia Duster au fost selectate şi achiziţionate în rezultatul licitaţiei de oferte, organizate de compania americană URS Federal Services International, care face achiziţii în conformitate cu acordul semnat cu Republica Moldova. Colaboratorii poliţiei de frontieră vor patrula, cu noile maşini, frontierele R. Moldova, de aceea cerinţele de bază faţă de automobile au fost randamentsporit, caracterul econom, respectarea condițiilor climatice locale și costurile mici.

Maşinile de terenDacia Duster, livrate în Moldova de importatorul oficial al automobilelor Dacia compania DAAC-Hermes, au constituit oferta cea mai bună. Dacia Duster are un clearance înalt (21см), tracțiune integrală, motor turbo-diesel de110CP, aer condiționat și, suplimentar, compania importatoarea stabilit un fascicul intermitent cu sirene integrate și difuzoare, panouri de informare, console și marcajele de identificare pe borduri.

Compania DAAC-Hermes are certitudinea, că automobilele Dacia Dustеr din serviciul de frontieră vor confirma calitatea înaltă şi gradul sporit de securitate, recunoscute de întreaga Europă.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав