X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Mass-media occidentală a prezentat luptele cu pumnii drept antrenamente ale fanilor ruşi (VIDEO)

22 mar. 2017,, 05:00   Externe
2658 0

Tabloidul britanic Daily Mirror a însoţit textul despre grupările de fani „de tristă amintire” din Rusia cu un filmuleţ video despre luptele cu pumnii în timpul sărbătoririi Săptămînii Albe la Centrul de cultură rusă „Kremlinul în Izmailovo”.

Distracţia populară a fost numită antrenament al forţelor ultra din Rusia.

Autorul materialului a discutat cu fanii fotbalului din Asociaţia „Landscrona” din Sankt-Petersburg şi din banda oraşului Ekaterinburg “Monştrii de oţel” şi a pregătit un material despre pericolul pentru fanii englezi de fotabl în Rusia.

“Noi sîntem într-o formă fizică excelentă, noi sîntem puternici – un rus poate să lupte cu 12-13 englezi”, îl citează tabloidul pe unul din liderii grupării de fani. În afară de aceasta, el a promis să le organizeze englezilor la Campionatul mondial-2018 a doua “bătălie din Marsilia”.

Materialul este însoţit de fotografii ale participanţilor la luptele cu pumnii din Izmailovo în cămăşi naţionale ruseşti. Manifestarea a avut loc pe 25 februarie. Principalul eveniment al sărbătorii a fost ieşirea faţă în faţă a maeştrilor în lupte cu pumnii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?