X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Cele mai bune crossovere ale anului 2013 ©

19 apr. 2013,, 12:12   Ştiri Auto
4812 0
Foto: daac.md
Influenta revistă automobilistică din Marea Britanie «Auto Express»a publicat, la 28 martie, 2013 rezultatele propriei testări a crossoverelor. Revista britanică a apreciat clasa crossoverelor, care îmbină caracterul practic al maşinilor de familie cu posibilităţile «off road», reieşind din nivelul de satisfacţie a clienţilor, eficienţa tehnologiilor utilizate şi costul automobilului.

Notă: «Auto Express» – este o influentă revistă automobilistică europeană. Temele de bază ale ei sunt: ştiri şi tendinţe, teste-drive, automobile noi, primele impresii despre noutăţile apărute pe piaţa auto, sfaturi privind deservirea şi achiziţionarea automobilelor.

Vă prezentăm 5 cele mai bune crossovere, în versiunea revistei britanice. Menţionăm, că aceste modele ocupă locurile de frunte şi în ratingul vânzărilor în clasa SUV din Moldova (conform totalurilor a. 2013). Automobiliştilor moldoveni le va fi cu atât mai interesant ce cred colegii britanici despre tendinţele de pe piaţa crossoverelor.

Locul 5DaciaDuster

«În Anglia, preţul unuiDacia Duster porneşte de la8 995 lire sterline, adică10 600 euro. ÎnMoldova, costulunuiDuster сu motor pe benzină 1,6 porneşte de la10 300 euro. Unpreţperfectcompetitiv! Dar experţii britanici recunosc, că nu acesta este avantajul principal al maşinii - avantajul principal al unui Dustereste faptul, că el oferă mult spaţiu liber, la dimensiunile-i externe relativ modeste, completînd tabloul cu minunatele caracteristici de teren şi un aspect demn de tracţiune integrală».

Detalii pe site-ul «Auto Express (engl.)»

Dacia Duster*
Numărul maşinilor comercializate în 2013 în Moldova - 18 .

Locul 4 – Nissan Juke

«Britanicii consideră, că popularitatea Nissan Juke se datorează, în fond, fratelui mai mare Qashqai, şi succesul Juke pe piaţă era inevitabil. Modelul îmbină în sine dimensiunile supermini pe platforma 4x4. Caracteristica de bază este designul exterior viu şi de neuitat al maşinii. Este imposibil să confunzi un Nissan Juke cu orice altceva!»

Detalii pe site-ul«AutoExpress»

NissanJuke*
Numărul maşinilor comercializate în 2013 în Moldova: 6


Locul 3 – Nissan Qashqai

«Jurnaliştii de la «Auto Express» menţionează, că Nissan Qashqaieste lider de vînzări a crossoverelor în Europa. Este şi logic – anume cu acest model a început «epoca crossoverelor » – a modelelor cu tracţiune integrală bazate pe hatchbackurile compacte. De aceeaQashqaieste din orice punct de vedere un trend pe piaţa SUV».

Detalii pe site-ul«AutoExpress»

Nissan Qashqai*
Numărul maşinilor comercializate în 2013 în Moldova: 11


Locul 2 – Skoda Yeti

«Skoda Yetideja doi ani la rînd este un concurent serios pe segmentul crossoverelor. Pentru că Yeti, ca orice altă Skoda, mereu oferă cumpărătorilor ceva mai mult, decît se aşteaptă. Chiar şi versiunea de bază Yeti SE are în completare climatizor şi geamuri cu ridicare electrică. La fel şi calitatea tapiţeriei şi gama de modificaţii »

Detalii pe site-ul«Auto Express»

SkodaYeti*
Numărul maşinilor comercializate în 2013 în Moldova: 10

Locul 1 – Mazda CX-5

«Crossoverul a cucerit inimile experţilor ru tehnologia eficientă «SkyActive», care asigură un consum ecologic al combustibilului. Însă atenţia sporită pentru mediul ambiant nu lasă în umbră alte calităţi ale unui Mazda CX-5 – cum ar fi manevrabilitatea, satisfacţia şofatului. Dimensiunile interne fac ca automobilul să fie practic, iar calitatea materialelor impresionează!»

Detalii pe site-ul«AutoExpress»


MazdaCX-5* (новинка2013)
Numărul maşinilor comercializate în 2013 în Moldova: 6

*importator oficial în Moldova – compania DAAC Hermes
Informaţiisuplimentaregăsiţipe site-ul www.daac-hermes.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?