X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 169
Transnistria stiri: 1415

Războiul rece cu Rusia – amenințare pentru UE

6 mar. 2017,, 20:00   Externe
2616 0

Liderul Frontului Național a remarcat că concepția ”amenințării ruse” reprezintă o ”escrocherie”.

Candidatul la funcția de președinte al Franței, liderul Partidului Frontului Național, Marine Le Pen, a declarat într-un interviu pentru CBS News că războiul rece împotriva Rusiei reprezintă o amenințare pentru Europa.

„Vă voi spune ce prezintă pericol pentru Europa. Este războiul rece împotriva Rusiei și împingerea Rusiei în mîinile Chinei. Iată care este pericolul”, a spus Marine Le Pen. Ea a mai remarcat că concepția ”amenințării ruse” este o ”escrocherie”.

De asemenea, ea a mai declarat că președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a făcut nimic pentru ca să fie numit ”criminal”.

„Vladimir Putin nu a făcut nimic pentru ca eu să ajung la o asemenea concluzie”, a răspuns Marine Le Pen la întrebarea unui jurnalist dacă îl consideră ea ”criminal” pe Putin.

Totodată, liderul Frontului Național a subliniat că nu ”admiră” Rusia și nici pe Putin. „Fiți atenți, eu nu sînt fan al concertelor rock. Eu sînt un lider politic al unei națiuni mărețe. Ceea ce este important pentru mine sînt interesele Franței”, a remarcat Marine Le Pen.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав