X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

De ce Anastasia Volocikova a ascuns conflictul cu Metodie Bujor?

10 apr. 2013,, 09:48   Showbiz
7148 1
Foto : 1tvnet.ru
"Războiul rece" dintre Anastasia Volocikova și partenerul ei de la show-ul "Dve zvezdî", Meotodie Bujor, s-a încheiat cu împăcarea părților. Ba chiar bărbatul şi-a cerut scuze de la balerină.

Pe la "Ostankino" umblă zvonul precum că scandalul și "aşa-zisul război" nu sînt nimic altceva decît PR. Nastia e un ”maestru desăvîrşit în acest domeniu”.

Profesoara de canto a Anastasiei, Victoria Belova, a remarcat că Metodie are o voce minunată, însă comportamentul lui este incorect. Posibil că el şi-ar dori ca Anastasia să nu deschidă deloc gura, să rămînă un fel de element de fundal şi doar în calitate de dansatoare.

Într-un proiect, unde este important spiritul de colegialitate, parteneriat, o astfel de atitudine este inacceptabilă. Iar, recent, Nastia, în general, a plîns, vroia chiar să plece din proiect. Ea îşi doreşte să învețe să cînte, se pregăteşte sincer, responsabil şi profesionist. Chiar și pe drum, aflîndu-se în mașină, învață cuvintele. Dar se ciocnește de o asemenea atitudine. Muzicienii din orchestră chiar i-au zis: "Metodie, chiar îți este greu să cedezi în fața unei femei?"

A venit Nicolai Bascov, au cîntat trio. Iată Colea, în calitate de partener, i-a permis Anastasiei apară într-o lumină favorabilă, fără să iasă el în prim plan. În culise, din cîte ştiu, între Bascov și Bujor a avut loc o discuţie serioasă. Nu vă pot spune despre ce au discutat în șoaptă, dar într-un final, Metodie chiar şi-a cerut scuze în faţa Nastiei. Însă cum vor evolua mai departe relațiile lor în duet, nu îndrăznesc să prognozez, a relatat Belova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?