X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Şeful Termocom riscă să fie demis din funcţie pentru conflict de interese

8 apr. 2013,, 11:30   Societate
5018 0
Foto : timpul.md
Directorul SA „Termocom”, Mihai Cernei, riscă să fie demis din funcţie. Acesta este acuzat de Centrul Naţional Anticorupţie de conflict de interese.

Azi, în cadrul şedinţei operative de la Primărie, primarul general Dorin Chirtoacă a dat citire unei sesizări a CNA, în care se spune că Cernei a semnat cîteva contracte de închiriere a unor automobile care aparţineau fiicei şi ginerelui său.

„Domnul Cernei, este adevărat?”, a întrebat Chirtoacă.

„Eu am încheiat contract pentru două maşini care efectuează lucrări la grupul de reparaţii”, a spus Cernei.

„Cînd aţi încheiat contractul, automobilele aparţineau fiicei şi ginerelui Dumneavoastră”, a spus Chirtoacă. „Eu vorbesc despre persoane care au încheiat contract pentru necesitatea de producere. Aceste maşini trebuiesc pentru operativitatea de a îndeplini aceste lucrări. Cînd s-a încheiat contractul, ele nu erau ale fiicei şi ginerelui”, i-a răspuns Cernei.

Astfel, Chirtoacă a spus că va pune problema la Consiliul de administraţie pentru ca Cernei să fie demis din funcţie. „Vă spun franc, este conflict de interese, cu toate felicitările pentru sezonul de încălzire, voi solicita să fiţi demis”, a spus Chirtoacă. De asemenea, edilul a spus că Primăria va depune o sesizare la poliţie, cerînd pedeapsă administrativă sau penală pentru directorul „Termocom”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?