X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

La Chişinău se va desfăşura un festival sportiv-cultural

4 apr. 2013,, 16:41   Societate
2886 0
Foto: noi.md
În perioada 5-7 aprilie, la Chişinău se va desfăşura un festival, în cadrul căruia vor fi organizate Forumul de tineret „Tînărul lider al secolului 21”, campionatul internaţional la lupte şi acţiuni de caritate.

Potrivit organizatorilor, acest festival este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului desfăşurate de organizaţiile obşteşti. „Cel mai important este că vom discuta probleme ce ţin de conlucrarea organizaţiilor de tineret cu autorităţile, elaborarea perspectivelor şi planului de colaborare dintre organizaţiile de tineret din diferite ţări”, a menţionat preşedintele Mişcării de Tineret „Ileri”, Nina Dimoglo.

La forum vor participa delegaţi din 17 ţări, inclusiv din Rusia, Belarus, Ucraina, Polonia, România, Armenia, Azerbaidjan, Letonia, Bulgaria, Turcia şi Georgia.

„În ultimul timp, tineretul duce lipsă de proiecte interesante, programe şi iniţiative, de aceea noi generăm aceste idei”, a menţionat organizatorul festivalului, Nicolae Pascaru.

La Campionatul eurasiatic de lupte, organizat de Federaţia de Luptă Naţională „Voievod”, vor participa sportivi din 15 ţări.

„Băieţii noştri în fiecare an dau dovadă de pregătire bună şi obţin rezultate înalte. Cred că şi în acest an ei vor avea o evoluţie demnă”, a menţionat Nicolae Pascaru.

La evenimentele organizate în cadrul festivalului vor participa lideri ai organizaţiilor de tineret, politicieni, întreprinzători, activişti publici.

Forumul internaţional „Tînărul lider al secolului 21” se va desfăşura pe 6 aprilie în incinta hotelului „Codru”, cu începere de la 11.00. Competiţiile sportive vor avea loc pe 7 aprilie la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport cu începere de la 13.00.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав