X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Căderea Guvernului nu a influențat vîrful politicienilor de top

3 apr. 2013,, 15:50   Societate
2881 0
Foto: noi.md
Doar alegerile, ordinare sau anticipate, pot schimba lucrurile în vîrful topului celor mai influenți politicieni, realizat de Institutul de Analiză și Consultanță Politică „Politicon”. O recunoaște chiar directorul instituției, Anatol Țăranu, potrivit căruia, cu toate că luna trecută politicul moldovenesc a fost marcat de căderea Guvernului Filat-2, primele zece poziții în top aproape că nu s-au schimbat, relatează NOI.md.

La fel ca acum o lună, în martie, pe primele trei poziții s-au plasat premierul și vicepremierul în exercițiu Vlad Filat și Iurie Leancă, dar și liderul comunist Vladimir Voronin. Președintele Parlamentului, Marian Lupu, s-a plasat pe treapta a patra. Pe treapta a cincea, cu un număr egal de puncte, s-au plasat președintele țării, Nicolae Timofti și primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, în timp ce liderul liberal Mihai Ghimpu și deputatul Vlad Plahotniuc s-au plasat pe poziția a opta. Președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, s-a clasat pe locul șapte, iar cel al fracțiunii PD, Dumitru Diacov, pe locul zece.

În opinia lui Anatol Țăranu, faptul că, deși pe interior au avut loc unele schimbări, iar vîrful topului a rămas aproape același, vorbește doar despre o stabilitate a topului și nicidecum nu despre aranjarea rezultatelor, cum a dat de înțeles luna trecută deputatul liberal Valeriu Saharneanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?