X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Liberalii s-au răzgîndit și nu exclud că ar putea VOTA pentru Filat

2 apr. 2013,, 10:24   Politică
3718 3
Foto: inprofunzime.md
Membrii Partidului Liberal admit faptul că ar putea revizui decizia luată la Consiliul Republican al formaţiunii, care prevede că nu-l vor susține pe liderul PLDM, Vlad Filat, la funcţia de prim-ministru. Despre acesta a declarat în cadrul unei emisiuni la ProTV, vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu.

“Nu este nimic bătut în cuie. Legile se mai schimbă, darămite hotărîrile unui consiliu republican al unui partid”, a declarat Valeriu Munteanu.

Liberalul a afirmat că PL are nevoie de multe garanții pentru a lua anumite decizii, fără a preciza la ce se referă. De asemenea, Munteanu a menționat că pentru PL nu contează cine o sa fie premier în Moldova.

“Noi vrem sa avem democrație. Doar schimbarea omului nu este suficientă. Greșeala cea mare a fost ca acordul AIE-2 a fost pus în sertare la trei partide și nimeni nu s-a mai uitat la el. Acum considerăm că acest acord trebuie făcut public, el trebuie popularizat”, a menționat Munteanu.

Menționăm că la ședința Consiliului Republican al Partidului Liberal s-a decis ca PL să nu-l susțină pe Filat la funcția de premier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав