X 
Transnistria stiri: 1405
Preşedintele stiri: 4065

Încă doi funcționari de la Primărie pe lista demiterilor lui Chirtoacă

2 apr. 2013,, 09:58   Societate
2266 0
Foto : wordpress.com
Încă doi funcționari de la Primăria Chișinău ar putea fi demiși. Este vorba despre unul dintre viceprimarii capitalei şi arhitectul-şef interimar Radu Blaj. Despre aceasta a anunțat aseară în cadrul unei emisiuni de la Publika TV, primarul general Dorin Chirtoacă, care a spus că este nemulţumit de activitatea acestor doi funcţionari.

„Nu sînt mulţumit de activitatea domnului Radu Blaj. Am obiecţii foarte serioase în ceea ce priveşte viceprimarul. Au avut loc cîteva avertismente”, a declarat Chirtoacă, fără a specifica la care dintre viceprimari se referă.

Totodată, Chirtoacă l-a acuzat pe pretorul sectorului Rîșcani, Mihai Cîrlig, de trădare și a spus că acesta a fost exclus din partid și „va fi demis şi de la Primărie”.

„Cu domnul Cîrlig mai au loc şi acte de trădare. Este reproşul lui cu reparaţia străzii Grigore Vieru, încearcă să distragă atenţia de la alte elemente importante din activitatea sa. Populism este, dar cu măsură”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Cu două săptămîni în urmă, la ședinţa operativă a Primăriei, Chirtoacă a solicitat demisia pretorului sectorului Rîşcani, Mihai Cîrlig. Iar ieri, tot în cadrul ședinței săptămînale, cei doi s-au înțepat din nou.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?