X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Contrabandă cu haine și încălţăminte de peste 200 de mii de lei. VIDEO

25 mar. 2013,, 14:24   Societate
3268 0
Foto : customs.gov.md
O tentativă de introducere ilicită pe teritoriul țării a peste 700 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte de branduri renumite precum „Adidas”, „Nike”, „Reebok” și altele, în valoare de peste 200 de mii de lei, a fost curmată de colaboratorii echipelor mobile „Sud” ale Serviciului Vamal. Marfa a fost procurată de la piața „Km7” din Odessa și a fost introdusă în țară ocolind posturile vamale, relatează NOI.md.

Ca urmare a recepţionării unei informaţii operative, ofițerii echipei operative au stopat la intrarea în orașul Leova un automobil de model „Mitsubishi Space Wagon”, condus de un bărbat de 44 de ani, originar din Leova. În urma controlului documentar minuţios şi verificărilor de specialitate a compartimentului marfar al mijlocului de transport, a fost depistată marfă estimată la peste 200 de mii de lei.

Valoarea totală a mărfurilor introduse fraudulos pe teritoriul Republicii Moldova urmează a fi stabilită în vederea examinării cazului sub aspect penal pentru contrabandă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă de la 6 la 12 mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?