X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Cine este cîștigătoarea XFactor, Olga Verbițchi

27 dec. 2016,, 16:30   Societate
3517 0

Cu toate că a avut mari emoții și în privința audițiilor, Olga Verbițchi a devenit marea cîștigătoare a X Factor 2016. Ba mai mult, concurenta i-a produs o imensă bucurie juratului Carla’s Dreams.


Olga a doborît orice în calea sa şi a cîştigat cei 100.000 de euro. Ștefan Bănică a spus: „Ești cea mai mare artistă din show-ul ăsta. Cînd urci pe scenă copil se transformă în femeie. Ești minunată. Bravo ție”, anunță Antena 3.

Olga este din Cruzești, mun. Chișinău, Republica Moldova şi vine dintr-o familie modestă. Are trei fraţi, care se ajută și se susțin reciproc. Tînăra este în clasa a X-a, la un liceu cu profil real și este o elevă eminentă. Din anul 2014 este eleva Centrului de Dans și Vocal ”SIS N BRO”. În acești 2 ani, Olga a reușit să participe la mai multe concerte, festivaluri și concursuri vocale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав