X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Premierul va fi ales la sfîrșitul lui martie - declarație

20 mar. 2013,, 17:32   Politică
5154 2
Foto: arena.md
Membrii fracțiunii Parlamentare ai Partidului Liberal, își reiterează poziția și menționează că nu vor susține candidatura liderului PLDM, Vlad Filat, în funcția de premier. După prima rundă de negocieri desfășurată cu șeful statului, Nicolae Timofti, liberalii au declarat că negociatorii au stabilit un termen în care va fi identificat un candidat la funcția de premier, iar acest termen este pînă la finele lunii martie, relatează NOI.md.

“Noi avem criterii și nu judecăm persoane. Criteriile le-am expus. Persoana trebuie să fie om de stat”, a menționat Corina Fusu.

Totodată, deputatul PL, Valeriu Munteanu, a spus că PLDM trebuie se înceteze cu declarațiile precum că “ori Vlad Filat ori alegeri anticipate”.

Liberalii au mai declarat că formațiunea este pentru continuarea cursului de integrare europeană a RM, pentru crearea unei noi Alianțe cu păstrarea denumirii de AIE 3. Liberalii consideră că acest lucru poate fi posibil, dacă coaliția nouă va fi îmbunătățită calitativ dublu faţă de Alianța precedentă.

Totodată, Corina Fusu a spus că disfuncționalitățile, care au existat în Alianța precedentă, trebuie lichidate pas cu pas.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?