X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

8 martie: mai multe bucurii, mai multe flori de la Land Rover ©

14 mar. 2013,, 12:17   Ştiri Auto
2909 0
Foto: land-rover.md
Zilele trecute salonul auto Land Rover a dat start campaniei publicitare a seriei limitate a modelului Range Rover Evoque Style – 35 00 euro. Acest model este deosebit prin design, şi anume – prin liniile laterale de contur, care-l fac mai expresiv şi irepetabil. Maşina este dotată cu opţiuni suplimentare, care asigură şoferului şi pasagerilor un plus de confort, emoţii pozitive graţie calităţii interiorului, şi un grad înalt de manevrabilitate.

Dat fiind, că principala sărbătoare a primăverii – Ziua Internaţională a Femeii – a coincis cu startul campaniei de promovare a seriei limitate Range Rover Evoque Style, salonul auto Land Rover a decis să marcheze această zi pe o notă plăcută.

În ziua de 8 martie, în pofida vremii mohorîte, echipa salonului Land Rover a decis să aducă un plus de bucurii, căldură şi zîmbete, felicitînd şoferiţele capitalei. Înarmaţi cu lalele multicolore, bravii bărbaţi din echipaj “depistau” şoferiţele în fluxul de maşini de pe străzile oraşului şi le felicitau călduros cu ocazia zilei de 8 martie. Pentru voi, dragi femei, orice!

Omagiatele erau căutate cu un elegant Range Rover Evoque – la saloanele de înfrumuseţare, la restaurante, în preajma localurilor stilate, în ambuteiaje – peste tot. Straniu, dar în acea zi de sărbătoare, în fluxul de bărbaţi, care se agitau în căutarea florilor şi a cadourilor, femei au fost suficient de multe – Range Rover Evoque oprea la fiecare 15-20 metri. În acea zi, colaboratorii salonului Land Rover au împărţit cu generozitate flori şi complimente tuturor doamnelor, indiferent de culoarea ochilor sau a părului, ori de marca automobilului lor.

Range Rover Evoque s-a făcut observat nu doar pentru că din el mereu ieşeau bărbaţi cu flori, dar şi pentru aspectul lui, care reprezintă un nou nivel în evoluţia clasicului design Range Rover. Versiunea limitată Range Rover Evoque Style oferă fiecărui om încă mai multe posibilităţi de autoexprimare.

Pentru cei interesaţi de eroul publicaţiei: noul Range Rover Evoque este automobilul-senzaţie, care te inspiră. Design modern îndrăzneţ, măiestrie desăvîrşită în executare, tehnologii moderne, înţelese la nivel de intuiţie. Ca eleganţă, confort şi manevrabilitate, el nu are egali Detalii despre modelul Range Rover Evoque Style de 35 000 euro şi despre acţiunea salonului auto, aflaţi pe site-ul www.land-rover.md.

Salonul auto Land Rover exprimă mulţumiri cordiale partenerului său în această acţiune festivă - companiei Bemol.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав