Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Tentativă de contrabandă cu țigări, stopată la Fălești

5 mar. 2013,, 17:43   Societate
4253 0
Foto : gov.md
Angajaţii Poliţiei de Frontieră din Fălești au depistat şi reţinut pe malul rîului Prut doi cetăţeni moldoveni în timp ce intenţionau să treacă peste frontiera de stat 1100 pachete de ţigări. Persoanele reținute au declarat că ţigările, estimate la peste 12 mii lei, urmau să fie realizate pe pieţele din România, relatează NOI.md.

Contrabandiștii au fost reținuți de inspectorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea-Rusului la doar 50 metri de frontieră. Tinerii cu vîrste de 23 și 24 de ani s-au dovedit a fi locuitori ai satului Pruteni, din vecinătate. În urma verificării detaliate a zonei, oamenii legii au depistat trei genţi voluminoase cu 1100 de pachete de ţigări şi cîteva funii, cu ajutorul cărora bărbaţii urmau să treacă produsele de tutungerie peste Prut.

Pe baza celor depistate, tinerii au fost reţinuţi pentru tentativa trecerii ilegale a bunurilor peste frontiera Republicii Moldova, iar ţigările – ridicate. Cazul este în curs de investigaţie cu scopul de a stabili circumstanţele şi identifica toate persoanele implicate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?