Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

MAI a deschis o anchetă internă pe numele șefului poliției rutiere Edineț

5 mar. 2013,, 15:18   Societate
5659 0
Foto : timpul.md
Șeful poliției rutiere Edineț, Vasile Cazacu este cercetat în cadrul unei anchete interne a Direcției poliție rutieră a Ministerului Afacerilor Interne. Acesta este suspectat de utilizarea unui limbaj necorespunzător în timpul cînd s-a adresat unui șofer stopat, dar și de faptul că nu a coborît din mașină, ci solicita ca șoferul să vină la el, relatează NOI.md.

Potrivit camerei de bord a mașinii stopate, incidentul a avut loc după ora două a nopții de 2 martie. Atunci șoferul a fost stopat de către o mașină a poliției rutiere, care și-a motivat acțiunile prin operațiunea „Zero Grade”. În imagini se aude cum omul legii i se adresează șoferului cu „Dă documentele. Ce te uiți ca boul?” și a solicitat să i se aducă actele pentru verificări.

Șoferul a refuzat, menționînd că omul legii nu s-a prezentat. Ulterior, acesta a spus că este șeful poliției rutiere Edineț, Vasile Cazacu. Unul dintre pasageri i-a prezentat actele cerute, dar i-a replicat ca data viitoare să iasă el din mașină. „Auziți dumneavoastră, la „Zero Grade” nu se coboară din mașină. Cînd îs trei în echipaj se coboară, dar cînd e unul nu”, a spus Cazacu.

Direcția Poliției Rutiere va informa opinia publică despre detaliile și decizia luată pe acest caz după finalizarea anchetei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?