X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Urmărire cu focuri de armă, la frontiera moldo-ucraineană

5 mar. 2013,, 13:06   Societate
3284 0
Foto : border.gov.md
Pentru reţinerea a doi ucraineni care au încălcat frontiera de stat a Republicii Moldova, intenţionînd să transporte marfă de contrabandă, inspectorii sectorului poliţiei de frontieră Cairaclia au fost nevoiţi să aplice arma din dotare. Cei doi nu s-au supus somațiilor de a se opri și au încercat să fugă. Totuși, după tragerea a cîteva focuri în sus, aceștia au fost reținuți, relatează NOI.md.

Bărbații au fost observați de către grupa mobilă în timp ce se deplasau dinspre linia de frontieră cu Ucraina spre interiorul ţării. Pentru că aceștia nu s-au supus somaţiei încercînd să fugă, oamenii legii au fost nevoiţi să execute cîteva focuri de avertisment în plan vertical. Într-un final, aceștia au fost reținuți.

Cei doi s-au dovedit a fi cetăţeni ai Ucrainei, cu vîrste de 34 şi 35 ani, care intenționau să „importe” în Moldova trei genţi cu marfă de larg consum. Atît bărbaţii, cît și marfa de contrabandă, au fost conduşi la sediul sectorului de poliție, ulterior fiind preluate de către ofiţerii de urmărire penală din cadrul Departamentului Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării investigaţiilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав